Strategie

Effectief zakendoen

Advies.

Onze expertise in combinatie met een wereldwijde database aan textielfabrieken stelt ons in staat om advies te kunnen leveren dat naadloos aansluit bij specifieke projecten en doelstellingen. Dit geldt voor het gehele traject, van het inkopen tot aan de logistiek. 

Kennis in de praktijk

Textiel is onze expertise.

Wij beschikken over een sterke database aan textielleveranciers op mondiaal schaalniveau en expertise op elk gebied van de textielbranche. Voor zowel het inkoopproces als het productieproces zijn wij geschikt om op maat gemaakt advies te leveren voor ondersteuning in het gehele traject: ons advies omvat de inkoopstrategie tot aan het volledig oprichten van een nieuwe inkoopafdeling. Wij zijn in staat om innoverende oplossingen en strategieën te ontwikkelen die naadloos aansluiten op de wensen en doelstellingen van organisaties en projecten. Daarnaast zijn wij ook in staat om bedrijven te toetsen op hoe de kosten verlaagd kunnen worden door de huidige leveranciers te analyseren en alternatieven in kaart te brengen. Onze expertise wordt voortdurend aangevuld met ons gespecialiseerd team van data-analisten, waardoor onze resultaatgerichte diensten altijd leiden tot de meest efficiënte inkoop- en productiemogelijkheden. Wij zijn in staat om ingehuurd te worden om het gehele inkoopproces binnen de organisatie te optimaliseren en efficiënter te maken.

Door de geografische spreiding van ons wereldwijde database zijn wij geschikt om ten alle tijden de beste opties te kunnen voordragen om de logistieke kosten te verlagen en tegelijkertijd duurzaamheid te stimuleren. Wij zijn bijvoorbeeld in staat om bij een internationale organisatie te kijken naar de geografische ligging van alle vestigingen en daarbij de dichtstbijzijnde en meest geschikte fabrikanten te vinden en met succes te koppelen. Door gebruik te maken van verschillende fabrikanten via ons netwerk kan er zo per vestiging gekeken worden naar de meest geschikte keuze. Dit kan aanzienlijk leiden tot kostenverlaging en risicobeperking en is tevens beter voor het milieu.

Wij hebben ook expertise op het gebied van circulariteit en het stimuleren duurzame processen. Wij leveren de beste diensten en voldoen gelijktijdig aan zowel internationale als ethische normen en criteria zonder dat de kwaliteit verlaagd wordt. Als een vertrouwde adviseur helpen wij bij het identificeren van specifieke problemen om deze vervolgens gezamenlijk te overwinnen. Hierbij garanderen wij de meest transparante en vakkundige diensten met uiterste vertrouwelijkheid. 

Kernelementen.

De voordelen van onze samenwerking.

Effectief

Sneller targets behalen

Dankzij een sterke mondiale database aan textielfabrikanten zijn wij in staat om snel te schakelen om de juiste producent te vinden. 
Onze sterke onderhandelingspositie maakt ons flexibel en effectief om te voldoen aan de wisselende behoeften van onze klanten.

Efficient

Innovatief inkoopsysteem

De combinatie van een team van gespecialiseerde data-analisten en een innovatief inkoopsysteem stelt ons in staat om de snelle veranderingen en trends in alle relevante inkoopmarkten te volgen en te beoordelen op kwaliteit, kosten, logistiek, infrastructuur en op naleving van normen. 

Voordelig

Aanzienlijk de kosten verlagen

Onze service maakt het mogelijk om diensten te leveren voor een vast en transparant bedrag. Uitvoerige analyses gegrond in expertise garanderen kostenbesparingen in het gehele traject.

Persoonlijk

Volledig op maat gemaakt

Wij zullen gedurende de samenwerking ons best doen om zo veel mogelijk betrokken te zijn. De wensen en behoeften van de klant zijn altijd prioriteit. Onze service is altijd op maat gemaakt: onze klanten zijn tevens onze partners. 

Samen

stap voor stap

Onze werkwijze.

Elke service begint met een korte telefonische intake. Hierbij zal het duidelijk worden of de klant binnen onze doelgroep valt en of er een samenwerking mogelijk is. Vervolgens zal er een afspraak op locatie worden gemaakt, om de wensen verder te bespreken. Wij hechten veel waarde aan face-to-face meetings dus dit speelt ook een grote rol in onze werkwijze.

Hierna begint het proces van het specifiek profileren waarbij er een zo goed mogelijk profiel wordt gemaakt bij onze nieuwe partner. De producten die ter sprake zijn, de projecten die aan de gang zijn, de targets die behaald moeten worden, de behoeften en vereisten waaraan voldoen moeten worden – alles wordt grondig door ons bestudeerd.

Dit allen wordt meegenomen in onze uitvoerige analyse, die zowel door ons team van data-analisten wordt uitgevoerd als door het team dat in het veld aanwezig zal zijn. Hieruit kan een op maat gemaakte strategie en planning vloeien dat naadloos bij de wensen van de partner kan aansluiten.

Vrijblijvende telefonische intake.
Plannen van afspraak op locatie en bespreking van wensen.
Profilering van de klant, het project en de producten.
Uitvoerige analyse: digitaal en in het veld.
Opstellen van doelstellingen en het maken van strategie en planning.
Van start gaan!

persoonlijke aandacht

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

NL

We horen graag van u.