Faq

F.A.Q

Meest gestelde vragen over onze diensten en samenwerking. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op met ons.

U kunt direct vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Ja, wij zijn uiteraard inzetbaar voor korte projecten. Neem direct vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Onze expertise in de textielbranche omvat een breed scala aan sectoren, zowel in de private als de publieke sector. Wij leveren diensten met betrekking tot: fashion, hospitality, sport, overheid, bedrijfskleding, humanity, huishoudelijk en circulariteit.

Dit betreft maatwerk en kan per opdracht verschillen. Wij zijn uiteraard wel actief in verschillende landen op mondiaal schaalniveau (o.a in: Italië, Portugal, Spanje, Turkije, India, China en Marokko).

Wij beoordelen de textielfabrikanten waarmee wij samenwerken voortdurend op criteria voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij onze database kunnen wij dit proces op zorgvuldige en snelle wijze toepassen en garanderen wij ten alle tijden samenwerking met maatschappelijk verantwoorde textielleveranciers.

Door onze productiemanager met jarenlange ervaring in de textielbranche kunnen wij ten alle tijden voldoen aan kwaliteitscriteria. Wij kiezen onze partners en textielleveranciers zorgvuldig uit en beoordelen voortdurend op basis van meerdere criteria.

De kosten voor onze diensten berusten op maatwerk. Het is dus geheel afhankelijk van het specifieke project of dienst. Neem contact op via ons contactformulier om een indicatie te krijgen van de kosten voor uw project of doel.

NL

We horen graag van u.