Netwerk

Mondiaal netwerk

Inkooppartner.

Ons werk wordt individueel afgestemd op de behoeften en vereisten van onze klanten, waarbij wij als versterking kunnen dienen voor de bestaande inkoopafdeling of aan kunnen vullen als externe inkooppartner.

De juiste partij vinden

Ons innovatief inkoopsysteem.

De grootschalige textielindustrie wordt voortdurend geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Hierdoor is het steeds meer van belang om te beschikken over een betrouwbaar netwerk van leveranciers en om in staat te zijn om snel te kunnen schakelen. Ons innovatief inkoopsysteem en uitgebreide mondiale database aan textielfabrikanten stelt ons in staat om de snelle ontwikkelingen en trends in alle relevante inkoopmarkten te volgen en te beoordelen op kwaliteit, kosten, logistiek, infrastructuur en op naleving van normen. 

Wij kunnen met veel inzicht in de markt bedrijven ondersteunen bij het ontwikkelen van een inkoopstrategie en bij het vinden van geschikte leveranciers. De diensten die geleverd worden door ons team van gespecialiseerde data-analisten worden voortdurend aangevuld door bedrijfskundige inkopers met passie voor mode en textiel. Onze digitale inspanningen worden zo ten alle tijden in balans gebracht met actieve vakkundige betrokkenheid in het veld. Door een scherpe onderhandelingsvermogen, flexibiliteit, samenwerkingsvermogen en een sterk aanpassingsvermogen zijn wij in staat om op maat gemaakte diensten met succes te leveren.

Belang van inkopen

Inkopers moeten voortdurend rekening houden met marktontwikkelingen en veranderende omstandigheden. Als inkoper is het belangrijk om hier effectief op in te spelen bij het aanscherpen van inkoopstrategieën of het instellen van nieuwe maatregelen. Wij bieden de mogelijkheid om deze functie met succes te vervullen binnen diverse organisaties met betrekking tot de textielbranche.

Volledig Procurement

Wij bieden procurement aan: de capaciteit en bekwaamheid om verantwoordelijkheden voor het gehele inkoopproces op ons nemen. Dit houdt in dat wij de gehele inkomende goederenstroom tot aan het productieproces volledig kunnen beheersen en sturen. Functies als materiaalbehoefteplanning, voorraadbeheer en transport vallen hier ook onder. Procurement is dus meer dan alleen het operationeel regelen van inkoop en doelt op het daadwerkelijk bieden van toegevoegde waarde aan alle interne- en externe processen. Het is hierbij belangrijk om de organisatiestrategie en de belangrijkste doelstellingen naadloos met die van leveranciers en eindklanten te verbinden. Deze service biedt op maat gemaakte ondersteuning en gemak aan bij het gehele traject.

experts in onderhandelen

Met een passie voor onderhandelen kunnen wij altijd bijdragen aan het maken van de meest gunstige afspraken. Scherpe onderhandelingen zijn immers noodzakelijk voor een optimale inkoopbeleid en het beoordelen van verschillende leveranciers en offertes. In combinatie met ons uitgebreid netwerk zijn wij in staat om een sterke onderhandelingspositie in te nemen en te streven naar de beste prijs-kwaliteit verhoudingen.  Ons team bestaat tevens uit bedrijfskundige inkopers met een grote passie voor mode en textiel.

 

pioniers in circulair inkopen

Steeds meer sectoren sluiten zich aan bij de circulaire economie en stappen af van het lineaire systeem waarin grondstoffen aan het einde van de levensduur worden vernietigd. Circulariteit gaat tegen verspilling van grondstoffen door het hergebruik van producten en materialen te stimuleren en te maximaliseren. Onderdelen en grondstoffen kunnen met behoud van zoveel mogelijk waarde terug in een nieuwe cyclus worden ingezetOnze aanpak en vaardigheden stellen ons in staat om geschikte circulaire inkoopvormen in te richten en op maat gemaakte diensten te leveren om het inkopen een duurzamer proces te maken. Als inkopers vervullen wij een sleutelpositie in de circulaire economie: wij stimuleren en creëeren immers de vraag naar circulaire goederen.

Meer informatie?

De voordelen van onze samenwerking.

Effectief

Sneller targets behalen

Dankzij een sterke mondiale database aan textielfabrikanten zijn wij in staat om snel te schakelen om de juiste producent te vinden. 
Onze sterke onderhandelingspositie maakt ons flexibel en effectief om te voldoen aan de wisselende behoeften van onze klanten.

Efficient

Innovatief inkoopsysteem

De combinatie van een team van gespecialiseerde data-analisten en een innovatief inkoopsysteem stelt ons in staat om de snelle veranderingen en trends in alle relevante inkoopmarkten te volgen en te beoordelen op kwaliteit, kosten, logistiek, infrastructuur en op naleving van normen. 

Voordelig

Aanzienlijk de kosten verlagen

Onze service maakt het mogelijk om diensten te leveren voor een vast en transparant bedrag. Uitvoerige analyses gegrond in expertise garanderen kostenbesparingen in het gehele traject: vanaf het onderhandelen tot aan de uiteindelijke bewaking.

Persoonlijk

Volledig op maat gemaakt

Wij zullen gedurende de samenwerking ons best doen om zo veel mogelijk betrokken te zijn. De wensen en behoeften van de klant zijn altijd prioriteit. Onze service is altijd op maat gemaakt: onze klanten zijn tevens onze partners. 

Samen brengen wij uw bedrijf naar een hoger niveau.

Samen

stap voor stap

Onze werkwijze.

Elke service begint met een korte telefonische intake. Hierbij zal het duidelijk worden of de klant binnen onze doelgroep valt en of er een samenwerking mogelijk is. Vervolgens zal er een afspraak op locatie worden gemaakt, om de wensen verder te bespreken. Wij hechten veel waarde aan face-to-face meetings dus dit speelt ook een grote rol in onze werkwijze.

Hierna begint het proces van het specifiek profileren waarbij er een zo goed mogelijk profiel wordt gemaakt bij onze nieuwe partner. De producten die ter sprake zijn, de projecten die aan de gang zijn, de targets die behaald moeten worden, de behoeften en vereisten waaraan voldoen moeten worden – alles wordt grondig door ons bestudeerd.

Dit allen wordt meegenomen in onze uitvoerige analyse, die zowel door ons team van data-analisten wordt uitgevoerd als door het team dat in het veld aanwezig zal zijn. Hieruit kan een op maat gemaakte strategie en planning vloeien dat naadloos bij de wensen van de partner kan aansluiten.

Vrijblijvende telefonische intake.
Plannen van afspraak op locatie en bespreking van wensen.
Profilering van de klant, het project en de producten.
Uitvoerige analyse: digitaal en in het veld.
Opstellen van doelstellingen en het maken van strategie en planning.
Van start gaan!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

NL

We horen graag van u.