Textile

Innovatief textielhandel

Over ons.

Casimir Textile Broker is een internationaal adviesbureau en intermediair op het gebied van textiel. Wij bieden diverse op maat gemaakte services aan voor textielgerelateerde diensten binnen zowel de private als de publieke sector. 

Textile

ons verhaal

Casimir Textile Broker.

Na jarenlange ervaring als inkopers in de textielbranche hebben wij een eigen inkoopsysteem met een sterke mondiale database van textielleveranciers ontwikkeld. Hierdoor zijn wij in staat om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen om de efficiëntie van bedrijven te bevorderen. Samen met ons wereldwijd netwerk aan fabrikanten delen wij een gedeelde ambitie: het bundelen van kracht om het meest efficiënte textielplatform te creëren. Onze expertise wordt aangevuld met een zorgvuldige selectie van innovatieve data-analisten om betere, snellere en duurzamere resultaten te leveren. Als ’s werelds meest ambitieuze pioniers helpen wij om op een innovatieve, duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze bij te dragen aan de toekomst van de textielindustrie. 

een nieuw tijdperk

Missie.

Casimir Textile Broker doelt op het waarborgen van de continuïteit van bedrijfsprocessen en het bijdragen aan de effectiviteit. Met veel expertise en een passie voor textiel streven wij naar het implementeren van meer innovatieve, efficiënte, effectieve en duurzame processen binnen zowel het inkoop- als het productietraject.

bundelen van krachten

Visie.

Casimir Textile Broker gelooft dat het inkoop- en productietraject de kwalitatieve kern vormt van veel processen. Het optimaliseren en beheren van dit traject is daarom van groot belang. Wij hebben de ambitie om ons wereldwijd netwerk in de textielbranche nog meer uit te breiden en de krachten te bundelen om het meest efficiënte textielplatform te creëren.

Meest innovatieve textielplatform

Maatschappelijk verantwoord

Volledig procurement

Optimalisatie van
efficiëntie & effectiviteit

onze expertise, uw kracht

Expertise

De kracht van

Onze samenwerking.

Expertise in alle onderdelen van de internationale textielbranche gebundeld met een gespecialiseerd team van data-analisten maakt het mogelijk om unieke diensten te leveren als inkooppartner, productiepartner en partner met betrekking tot adviesdiensten. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk zijn wij geschikt om procurement te bieden en het hele proces van A tot Z met succes op ons te nemen. Een flexibele positie in combinatie met een passie voor onderhandelen stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen en de meest geschikte opties te vinden die naadloos aansluiten bij de behoeften en vereisten van onze partners. 

Het is belangrijk om mee te gaan met de huidige marktontwikkelingen en trends door onder andere de efficiënte en duurzaamheid van het proces te bevorderen. Onze positie stelt ons in staat om dit proces te versnellen en te optimaliseren op innovatieve wijze: door gepaste expertise in het veld te koppelen met effectieve digitalisering.

pioniers in circulariteit

Onze aanpak en vaardigheden stellen ons in staat om geschikte circulaire inkoopvormen in te richten en op maat gemaakte diensten te leveren om het inkopen een duurzamer proces te maken. Circulariteit gaat tegen verspilling van grondstoffen door het hergebruik van producten en materialen te stimuleren en te maximaliseren. Onderdelen en grondstoffen kunnen met behoud van zoveel mogelijk waarde terug in een nieuwe cyclus worden gezet.

experts in onderhandelen

Met een passie voor onderhandelen kunnen wij altijd bijdragen aan het maken van de meest gunstige afspraken. Scherpe onderhandelingen zijn immers noodzakelijk voor een optimale inkoopbeleid en het beoordelen van verschillende leveranciers en offertes. In combinatie met ons uitgebreid netwerk zijn wij in staat om een sterke onderhandelingspositie in te nemen en te streven naar de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. 

 

De voordelen van onze samenwerking.

Effectief

Sneller targets behalen

Dankzij een sterke mondiale database aan textielfabrikanten zijn wij in staat om snel te schakelen om de juiste producent te vinden. 
Onze sterke onderhandelingspositie maakt ons flexibel en effectief om te voldoen aan de wisselende behoeften van onze klanten.

Efficient

Innovatief inkoopsysteem

De combinatie van een team van gespecialiseerde data-analisten en een innovatief inkoopsysteem stelt ons in staat om de snelle veranderingen en trends in alle relevante inkoopmarkten te volgen en te beoordelen op kwaliteit, kosten, logistiek, infrastructuur en op naleving van normen. 

Voordelig

Aanzienlijk de kosten verlagen

Onze service maakt het mogelijk om diensten te leveren voor een vast en transparant bedrag. Uitvoerige analyses gegrond in expertise garanderen kostenbesparingen in het gehele traject: vanaf het onderhandelen tot aan de uiteindelijke bewaking.

Persoonlijk

Volledig op maat gemaakt

Wij zullen gedurende de samenwerking ons best doen om zo veel mogelijk betrokken te zijn. De wensen en behoeften van de klant zijn altijd prioriteit. Onze service is altijd op maat gemaakt: onze klanten zijn tevens onze partners. 

Wij staan voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op

NL

We horen graag van u.