Op maat gemaakt

Onze Services.

Netwerk

uitgebreid

Inkooppartner.

Met een team van gespecialiseerde data-analisten en een innovatief inkoopsysteem zijn wij in staat om snelle veranderingen en trends in alle relevante inkoopmarkten te volgen en te beoordelen op kwaliteit, kosten, logistiek, infrastructuur en op naleving van normen. Onze services worden ten alle tijden geheel op maat afgestemd op de behoeften en vereisten van onze partners, waarbij wij als versterking kunnen dienen voor de bestaande inkoopafdeling of kunnen complementeren als externe inkooppartner.

De kracht van onze samenwerking.

Uitgebreid netwerk van textielfabrikanten

Innovatief inkoopsysteem

Volledig procurement

Experts in onderhandelen

samenwerking

kwalitatief

Productiepartner.

Dankzij jarenlange ervaring in de textielbranche en ons uitgebreid internationaal netwerk zijn wij in staat om het gehele productieproces van A tot Z op ons te nemen en het met succes te beheren en te optimaliseren. Wij dienen als een sterke aanvulling op bestaande productieafdelingen of als ondersteunende externe productiepartner voor partners die starten met een eigen kledinglijn, het produceren van private labels of andere textiel gerelateerde producten.

De kracht van onze samenwerking.

Uitgebreid netwerk van textielfabrikanten

Flexibel contract op projectbasis

Volledig procurement

Aanzienlijke kostenbesparing

Textile

expertise

Advies.

Wij vinden het belangrijk om advies te kunnen leveren dat naadloos aansluit bij specifieke projecten en doelstellingen. Onze adviesdiensten zijn ontworpen om de financiële en operationele prestaties voor zowel particulieren als institutionele partners te verbeteren. Onze aanpak vloeit voort uit jarenlange ervaring in het gehele traject van de textielbranche en wordt voortdurend aangevuld met innovatieve vernieuwingen. Dit stelt ons in staat om aanvulling en ondersteuning te bieden waar dat nodig is.

De kracht van onze samenwerking.

Uitgebreid netwerk van textielfabrikanten

Aanzienlijke kostenbesparing

Maatschappelijk verantwoord

Duurzaam

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

NL

We horen graag van u.